Havajska Spirulina

“Alge koje se koriste za spravljanje Havajske Spiruline uzgajaju se na najboljoj mogućoj lokaciji, Havajima. Ovo je jedino uzgajalište alge Spiruline na svijetu na kojem je uzgoj, zbog idealne čiste vode i zraka te obilja sunca i minimalno kišnih dana moguć tijekom cijele godine. Američko Udruženje za hranu i lijekove (FDA) prihvatilo je ovaj proizvod kao siguran dodatak prehrani koji povećava energiju te jača imunološki sustav i otpornost organizma.

Mnogi ju, upravo zbog njezine cjelovitosti i mnoštva hranjivih sastojaka nazivaju i super hranom. Posebnom ju čini jedinstvena kombinacija beta karotena, klorofila, vitamina B, cjelovitih proteina, svih esencijalnih kiselina i mnoštvo minerala i enzima vrlo važnih za ljudsko zdravlje.

Idealan je dodatak prehrani za ljude svih dobi. Provedeno je oko dvjesto istraživanja o spirulini i dokazano je da sadrži čak 60% lako probavljivih proteina, a npr; soja sadrži 35%, a riba 25%. Djeluje čak 60 puta jače od špinata, 700 puta je djelotvornija od jabuke i 31 put snažnije djeluje od borovnice, a sadrži čak 300% više kalcija od mlijeka.

Važno je spomenuti i da posjeduje 28 puta više razgradivog željeza od goveđe jetre. Bogata je fitocijaninom te štiti jetru i bubrege tijekom detoksikacije. Sportaši ju često koriste jer daje dugotrajnu energiju i smanjuje vrijeme oporavka.

Namijenjena je ljudima koji se neredovito i loše hrane, sportašima i starijim osobama, no dobrobit će osjetiti doista svi koji ju koriste.”; Izvor: Biovega

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: