… kažu da je ljepota u očima gledaoca …

Scroll down to content

” Mi moramo biti ti koji svojom pozitivnom energijom i svojim talentima stvaraju bolje sutra, ti koji sprečavamo negativne misli unutar sebe i pretvaramo ih u toplinu, razumijevanje, suosjećanje i ljubav.”

http://www.markovrdoljak.com/hr/portfolio#selected_image

“Snaga svake ideje proizlazi iz energije njenog stvoritelja. Isto tako, snaga svakog čovjeka pronalazi korijene u vjeri i spoznaji samoga sebe.

Sve velike ideje proizlaze iz samosvijesti i samospoznaje njenog tvorca i njegove sposobnosti da tu ideju i sebe predstavi svijetu.

Poštujući i učeći od drugih, te ideje i njihovi tvorci postavljaju putokaze koje treba slijediti, te definirajući svoju prošlost skiciraju nacrte budućnosti.

Ideje, kao i ljudi, bez samospoznaje ili osjećaja vrijednosti, s vremenom se urušavaju i blijede te prolaze neprimjetno gubeći svoj smisao.

Svijet u kojem živimo, pun je raznovrsnih ideja, velikih i malih, među kojima neke opstaju, dok druge nestaju u zaboravu. I tako je oduvijek bilo.

Ideja očuvanja prirodnih ljepota, primarnih vrijednosti i misli čovječanstva posebno je vrijedna i ne smije se zaboraviti.

Ljudi kojima je povjerena ta ideja moraju biti posebno svjesni zadatka koji im je povjeren i njegove važnosti.Kažu da se svijet promijenio.

Kažu da osjećaju to u vodi, da to osjećaju u zemlji, mirišu u zraku… Većina onoga što smo nekada imali, izgubljena je… Tako barem govore.

Ali isto tako kažu da je ljepota u očima gledaoca. Ne znam za njih, ali ja i dalje vidim ljepotu. Još uvijek vjerujem da postoji nada, dobra volja i mogućnosti da sačuvamo ono što smo naslijedili te na taj način stvorimo vrijednosti za nova pokoljenja.

Ne vjerujem u negativne misli i ne vjerujem da uopće itko vjeruje u njih.Siguran sam da je sve u životu predodređeno, ali i da doživljaj života i način na koji ga tumačimo ipak ovisi o nama. I zato se moramo potruditi da vidimo ljepotu sutrašnjice i uživamo u njoj najsretnije i najintenzivnije što možemo.

Naša je obaveza da očuvamo nadu i vjeru u ljepotu.

Mi moramo biti ti koji svojom pozitivnom energijom i svojim talentima stvaraju bolje sutra, ti koji sprečavamo negativne misli unutar sebe i pretvaramo ih u toplinu,razumijevanje, suosjećanje i ljubav.”  (Marko Vrdoljak)

Potpis Marka Vrdoljaka

 

Tekst je u potpunosti  prenesen sa stranice: http://www.markovrdoljak.com/hr/portfolio#selected_image

Samim tim što je tekst  tu gdje je , nema nikakve potrebe za mojim komentarom.

Zahvaljujem se Marku Vrdoljaku.

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: